ارزیابی نتایج مغزه بتن طبق آیین نامه ACI 318-19

3,500,000 ریال

این ارائه توسط پروفسور لوک اسنل، فلو انجمن بتن آمریکا ACI و دبیر کمیته فعالیت های بین المللی این انجمن ما را گام به گام در روند چگونگی تصمیم گیری بر اساس نتایج آزمون مغزه های بتنی راهنمایی می نمایید. به یاد داشته باشید که همه در هنگام نیاز به مغزه گیری بتن در شرایط حساسی قرار دارند – مقاومت بتن ممکن است کمتر از مقاومت مد نظر باشد.

با توجه به اختلالات به وجود آمده در درگاه اینترنتی جهت ثبت نام و پرداخت هزینه دوره لطفا با شماره 02188664151 تماس حاصل فرمایید.

دوره ارزیابی نتایج مغزه بتن طبق آیین نامه ACI 318-19

به یاد داشته باشید که همه در هنگام نیاز به مغزه گیری بتن در شرایط حساسی قرار دارند – مقاومت بتن ممکن است کمتر از مقاومت مد نظر باشد!!!

This presentation by Professor Luke Snell, ACI Fellow and secretary of international activities committee member will take us step by step through the process of how to make a decision with core test results.
Remember everyone is on edge when cores are needed – the concrete may be below strength!!!

Items that will be discusses:

When is coring needed?

Who select the location of the cores?

How many cores are required?

What size cores are needed?

What are the acceptance criteria according to Code?

What do you do if one core is below acceptance criteria?

What do you do if all cores are below the acceptance criteria?

مواردی که مورد بحث قرار خواهد گرفت:

چه زمانی نیاز به مغزه گیری بتن است؟

چه کسی مکان مغزه های بتن را انتخاب می کند؟

چند مغزه بتنی مورد نیاز است؟

اندازه مغزه بتن مورد نیاز چه سایزی است؟

معیارهای پذیرش مغزه بتنی طبق آیین نامه بتن ACI چیست؟

اگر یک مغزه زیر معیار پذیرش باشد، چه کار می کنید؟

اگر همه مغزه‌های بتنی زیر معیار پذیرش باشند، چه می‌کنید؟

پروفسور لوک اسنل مشاور بتن و استاد دانشگاه ادواردزویل ایالیت ایلینویرز آمریکا است. او کار مشاوره ای گسترده ای در زمینه ساخت و ساز بتنی و مشکلات بتن در سراسر ایالات متحده و بین المللی انجام داده است. او همچنین بیش از ۴۰۰ مقاله در زمینه بتن، مصالح ساختمانی و آموزش ساخت و ساز بتنی نوشته است. پروفسور اسنل با شاخه های ACI کشورهای چین، هند، ایران، سنگاپور، تایوان، تونس و عربستان سعودی برای راه اندازی دوره های آموزشی بتن و صدور گواهینامه بین المللی فعالیت نموده است.

پروفسور لوک اسنل رئیس کمیته‌های ۵۱۷ انجمن بتن آمریکا  (ACI)، عمل‌آوری سریع بتن استE702، طراحی سازه های بتنی; کمیته فعالیت های شاخه های ACI؛ شاخه های بین المللی، کمیته فعالیت های آموزشی و همچنین عضو هیئت مدیره انجمن بتن آمریکاACI  می باشد.

پروفسور اسنل عضو افتخاری مادام العمرACI  است، دریافت کننده جایزه های ACI Chapter Activities و ACI Joe W.   Kelly Award بابت فعالیت های آموزشی، فرد برتر کمیته آموزش ACI ، جایزه هنری ال. کندی و جایزه دوره های آموزشی انجمن بتن آمریکا ACI می باشد.

وی در سال ۲۰۰۷ توسط مجلات Concrete Construction و Concrete Producer به عنوان یکی از ده فرد تاثیرگذار سال در صنعت بتن معرفی شده است.

باعث افتخار است که ایشان به عنوان یکی از مدرسان انجمن بتن آمریکا ACI – شاخه ایران و مرکز تحقیقات بتن (متب) این دوره آموزشی را به مناسب روز مهندس مورخ ۵ اسفند برگزار می نماید.

جهت اطلاع از سایر دوره های آموزشی تخصصی بتن مرکز تحقیقات بتن (متب) به وب سایت مرکز مراجعه و یا با شماره های ۸۸۶۶۴۱۵۱ و ۸۸۶۶۴۱۵۲ تماس بگیرید.

www.ConREC.ac.ir

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “ارزیابی نتایج مغزه بتن طبق آیین نامه ACI 318-19”